Van Rooij tegelhandel Veldhoven

Diversen

Muurelementen

Diverse moderne en authentieke producten hebben we. Die gebruikt kunnen worden om borders en muurtjes mee te maken. Deze muurelementen leveren we in diverse kleuren en maten.

Muurelementen van Rooij SierbestratingMuurelementen van Rooij Sierbestrating muurMuurelementen van Rooij Sierbestrating Veldhoven

Grind

Grind en split kunnen wij in meer dan 60 verschillende kleuren en maten leveren. Deze worden geleverd in Big Bags of gaaskorven van 500kg, 750kg, 1000kg en 1500kg. De meeste soorten zijn ook leverbaar in zakken van 25kg. Deze producten leveren wij uitsluitend op bestelling, houdt rekening met ongeveer 5 dagen levertijd.

Grint van Rooij SierbestratingGrint van Rooij Sierbestrating VeldhovenGrint van Rooij Sierbestrating Veldhoven Stenen

Randafwerking

Wij hebben een divers assortiment randafwerking in verschillende maten en motieven. We hebben zowel strak, rond als rechthoekig motief. Hiermee kunt u randen afwerken in uw eigen stijl. Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Randafwerking van Rooij Sierbestrating VeldhovenRandafwerking van Rooij Sierbestrating

Betontegels

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor betontegels. Deze zijn in verschillende maten en kleuren leverbaar. Namelijk 15x30x4,5 in grijs, 30x30x4,5 in rood en grijs, 50x50x5 in grijs en 40x60x5 in grijs. Ook hebben we betontegels zonder facetrand in de maat 50x50x5 en in de kleuren grijs en antraciet. Verder hebben we ook nog grindtegels in de maat 60x40x5.